Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin

Open Atelier

Het gaat hier om een actieve en creatieve invulling van een dagdeel voor een groep van minimaal 4 personen en maximaal 10 personen. We beginnen de dag met een kopje koffie of thee. In de groep wordt een thema bedacht. Het is de bedoeling dat ieder voor zich een creatief werkstuk maakt bij dit thema. Indien gewenst worden de deelnemers begeleid.

Voor wie is het?

Deelnemen aan het Open atelier kan voor iedereen, maar is erg geschikt voor groepen die gebruik willen maken van de mogelijkheid voor een zinvolle en begeleide dagbesteding.

Materialen waarmee gewerkt wordt zijn:

acrylverf, aquarel en ecoline, klei, gips, mozaïek techniek rubber, plastic, stof, glas, papier, steen en metal, natuurlijk materiaal.

Tijden:

Maandag- of dinsdagavond 19:00 -22:00 uur

Een gehele dag is op aanvraag van 10:00 tot 17:00 uur

Afhankelijk van de grootte van de groep zijn de kosten variërend van € 15,- tot € 25,- per persoon inclusief materiaal en BTW en een knabbeltje en een drankje. Het zou kunnen dat u in aanmerking komt voor een volledige vergoeding vanuit WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) of PGB (Persoons Gebonden Budget).

Bent u enthousiast of wilt u meer informatie? Neem contact op via het contactformulier. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om eerst vrijblijvend en gratis kennis te komen maken of om een kijkje te komen nemen.