Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin

Sylvia-3_rechts_witEven voorstellen

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Sylvia Koopman-Endres. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter. Mijn beroepsleven heeft mij geleid langs de ouderenzorg, de verpleging, de geestelijke gezondheidszorg en de forensisch psychiatrische zorg. Door al deze verschillende werkzaamheden heb ik een schat aan ervaringen en inzichten in menselijke processen opgebouwd. Al van kinds af aan heb ik mij bezig gehouden met verschillende vormen van kunstzinnige uitingen. Op een gegeven moment ben ik mijn werk gaan combineren met mijn passie en heb diverse opleidingen gevolgd. In het dagelijks leven ben ik Creatief Therapeute, Trainer/Coach en NLP Practioner.

Onze huidige samenleving wordt gekenmerkt door veel veranderingsprocessen. Ieder individu moet veel beslissingen nemen en wordt geconfronteerd met een hoog leeftempo. Door de constante druk kan het voorkomen dat mensen de weg kwijt raken of niet meer op eigen kracht verder komen. Ze raken daardoor in de problemen en hebben tijdelijk hulp nodig.

Ieder mens is op zoek naar geluk, zingeving, gezondheid. We zijn allemaal op zoek naar onszelf en we willen weten wat dit leven ons te bieden heeft.

Als Creatief Therapeut, Trainer/Coach en NLP Practioner, wil ik graag mensen helpen en begeleiden, zodat zij weer op eigen kracht verder kunnen. Ik ga er daarbij van uit dat ieder mens creatief en uniek is. Mijn drijfveer is dat ik mensen wil helpen om weer zicht te krijgen op wie ze zijn en waar ze staan.

Mijn stijl van coachen en trainen wordt getypeerd als mensgericht, direct, met respect, open en eerlijk. In een traject leer ik mensen naar zichzelf kijken, lef te tonen bij veranderingen en verantwoordelijkheid te nemen voor eigen gedrag en keuzes. Ik wil mensen in contact brengen met hun bezieling, hun inspiratie en ze daarin een positief verschil laten ervaren.

Ik probeer de cliënt tot zelf onderzoek te bewegen. Ruimte creërend en zoekend.

Gevolgde opleidingen:

  • HBO Creatieve Therapie, Stenden Hogeschool te Leeuwarden
  • Post HBO Life Coaching, Opleidingsinstituut Atma te Amersfoort
  • NLP Practioner, Itan opleidingsgroep te Groningen

Als beeldend vaktherapeut ben ik lid van de Beroepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Beeldende Therapie (NVBT), onderdeel van de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB)